Tussenschoolse opvang - tso

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen kinderen van 12.00 tot 13.00 uur overblijven op school. Je geeft je kind een broodmaaltijd mee naar school die hij of zij tussen de middag samen met zijn of haar leeftijdsgenootjes op de tso kan opeten. Daarna is het tijd om te spelen. Als het even kan doen we dat buiten op het schoolplein, op het pannaveldje of als het regent maken we gebruik van de speelzaal.

Kosten
Op vaste dagen overblijven
Blijft je kind één of meerdere dagen per week op een vaste dag over? Dan betaal je per automatische incasso het volgende bedrag:


1 x per week overblijven € 6,- per maand
2 x per week overblijven € 12,- per maand
3 x per week overblijven € 18,- per maand


Incidenteel/wisselend overblijven
Heb je niet iedere week op een vaste dag tussenschoolse opvang nodig maar af en toe een keer? Geen probleem. Per keer kost het overblijven € 2,-. Komt het vaker voor, dan kun je een strippenkaart kopen voor € 18,- voor 12 keer overblijven. Je betaalt per automatische incasso of bankoverschrijving. Is het tegoed op je strippenkaart bijna op, dan krijg je van ons een seintje. Gaat je kind van school en heb je nog tegoed over? Dan storten we dat netjes terug.  


Aanmelden?
Wil je je kind aanmelden voor het overblijven?
  • Vul het inschrijfformulier in (verkrijgbaar op school)
  • Vul het incassoformulier in (verkrijgbaar op school)
  • Meld je kind aan via het ouderportaal - overblijven
Komt je kind op vaste dagen overblijven, dan hoef je hem of haar maar één keer aan te melden in het ouderportaal. Meld je kind wel af als hij of zij een keer niet komt. Is je kind ziek, dan hoef je dat niet te melden, want wij krijgen de afmelding via school door.
Komt je kind incidenteel overblijven? Dan is het belangrijk dat je hem of haar een dag van tevoren tot uiterlijk 20.00 uur voor het overblijven aanmeldt via het ouderportaal.  

Contact                                                                                                                                                             
  • Contactpersoon overblijfgroep: Marianne Thijssen - 06-81716315
    Voor praktische zaken kun je de overblijf bereiken via sms, whatsapp of voicemail tussen 9.00 en 20.00 uur. Je kunt bellen tussen 19.00 en 20.00 uur op zondag, maandag en woensdag.
  • Contactpersoon betalingen: Lonneke de Koning - 06-46133123
  • Coordinator overblijven: Marjo Geene - 0492-359036 (telefoonnr school)
    Voor vragen, wensen, opmerkingen of overleg over je kind.
Bankrekeningnummer
NL51RABO0317881620 t.n.v. Ouderraad KC Cornelius, Overblijven. Vermeld daarbij de naam van je kind of kinderen zodat we de betaling gemakkelijk kunnen terugvinden.